Tv-lehdessä oli annettu neljä tähteä ranskalaiselle komedialle Marie-Jo et ses 2 amours. Minä siitä kovasti ilahtuneena päätän katsoa tämän hyvät arvostelut saaneen KOMEDIAN. Ensimmäisen kymmenen minuutin mentyä ihmettelen jo kovasti mitä ranskalaiselle komedialle on tapahtunut. Puolessa välissä leffaa tarkistan tv-lehden tiedot ja, kyllä komediaa se edelleen kauppaa. Lopulta selailen koko lehden ja löydän toisesta paikasta tietoa leffasta ja se on DRAAMA. En tiedä vaikuttiko ennakko-odotus komediasta asiaan, mutta neljä tähteä tuntui liioittelulta. Suuren suuri pettymys.

Noh, tänään pitäisi alkaa jo viime vuonna minulle tutuksi tullut sarja Familjen Annorlunda. Siinä seurataan muutaman suurperheen elämää. Viime vuonna mukana oli mm. perhe, jossa oli 10 lasta ja perhe jossa oli sekä kaksoset että kolmoset. Jotenkin tämä oma lapsiarki tuntuu niin rauhalliselta sen ohjelman jälkeen. Ja kyllä, ohjelmasta oppiikin jotain: arki on vähän helpompaa kun ottaa sen vähän leppoisammin. Kymmenen lapsen vanhemmat eivät voi olla kovin kireitä ja stressaantua jokaisesta arjen yllätyksestä.

Muutenkin nykyiset tv-tottumukseni ovat melkoisen reality-tv-painottuneita. Minulle on lähes pakkomielle jenkkien So You Think You Can Dance -kilpailu. Se on oikeasti paha paikka jos missaan jonkun jakson. Se vain on upeaa katseltavaa kun nuoret tanssijat nousevat ihan uusiin sfääreihin uusien koreografioiden ja haasteiden edessä. Ihan samanlaisia intohimoja ei herätä Project Runway. Sitä kuitenkin seuraan mielelläni, sillä sielläkin osa kilpailijoista on niin sikahyviä, että heidän vaateluomuksien syntymistä seuraa ilokseen. Mistä tulikin mieleeni: Tyyliblogit näyttävät nostavan päätään myös Suomessa. Tässäpä blogi jonka kirjoittajan kanssa mieltymykseni menevät harvinaisen hyvin yksiin. :o) http://malou-spoton.blogspot.com