Viikonloppuna tuli sukellettua vauvatarvikkeiden maailmaan. Tähän asti olen tietoisesti vältellyt kaikenlaisen tarpeellisen ja tarpeettoman vauvasälän katselua, mutta nyt kun en voi enää sanoa ”ensi vuonna ehtii”, oli aika marssia lastenvaunuliikkeisiin.

 

Kokemus ei onneksi ollut niin päätä sekoittava kuin olin ennakoinut vaan trendit jyräävät myös vaunuissa. Joten vaikka valikoimaa on runsaasti, on selvät trendit havaittavissa valmistajalla kuin valmistajalla. Nyt vain pitäisi tietää, mikä on meikäläiselle vaunuissa tärkeää... No ehtiihän sitä vielä...

 

Ehkä suurempi shokki oli ”tässä tilassa” oleville naisille suunnattujen jooga- ja vesijumppatuntien tarjonnan kartoittaminen. Ne on buukattu kuukausiksi eteenpäin!! Ainakin Malmössä. Terve. Joitain paikkoja olisi keskellä päivää oleville tunneille. Eikö ne tajua, ettei niille tunneille voi osallistua kuin sellaiset, jotka ottavat raskaudesta kaiken irti eli ovat non-stop saikulla töistä. No voihan sitä altaassa itsekseenkin lillua...

 

Nyt kun tässä on päässyt jonkinmoiseen raskaustilitysvauhtiin, voin hyvin jatkaa aiheesta. (Alkavassa) sarjassamme kootut tunnustukset:

Syön sushia (RAAKAA kalaa)

Myös mätiä

Juon teetä (KOFEIINIA)

Tuorejuustoja on tullut nautittua

Hörppäsen naapurin viinilasista tilaisuuden tullen

Minulla ei ole hajuakaan mausteista, makeutusaineista jne. joita minun ei tulisi nauttia

 

Sushiin ja tuorejuustoon olen kehittänyt ”puhdas omatunto” –lähestymistavan:

Sushia syön vain tietyissä ravintoloissa – hyvin suosituissa sushiravintoloissa. Näin ollen kalat eivät ehdi lojumaan pöydillä tai edes kylmässä pitkiä aikoja, eivätkä ne ainakaan ole mitään vakuumipakkausihmeitä. Lisäksi, ravintolat eivät saa tarjoilla raakaa kalaa, ellei sitä ole pakastettu ennen tarjoilua. Niinpä siis mahdolliset loiset ja muut kalan lihan kaverit heittävät henkensä ennen kuin päätyvät minuun. Tadaa!

Tuorejuusto pääsee vasta-avatusta paketista suoraan suuhun. Kuuman ruoan laittoon voi sitten käyttää jo avatussakin paketissa olevaa tuorejuustoa. Tadaa!    

 

Ai huomaa jutuista, että raskaana ollaan...