On tämä vaarallista kun ei tarvitse päivisin töissä istua. Ja kun ei ole enää raskaanakaan. Olen nimittäin löytänyt taas vaatekaupat. Raskaana ollessa niitä tuli välteltyä ihan kiitettävästi, omaan kokoon kun ei mahtunut ja pallokokoa ei kannattanut hirveitä määriä ostella kun pallovaihe oli vain ohimenevä. Mutta nyt siis olen taas ihmetellyt kaupoissa normaalikokoisia vaatteita ja moni niistä ihmetyksen aiheista on tullut mukaan kotiin asti. Kaupat ovat pullollaan ihania kesäluomuksia, kuka niitä pystyy vastustamaan?! Kahden viikon kuluttua alkavat alennusmyynnit, joten nyt ei todellakaan kannattaisi ostella yhtään mitään... Ja kenkäkauppoihin en ennen aleja astu!

Kesä on tullut vauhdilla. Vaikkei helteitä viime päivinä ole ollutkaan, on aurinko sentään paistellut ja ulkona on ollut mukava kävellä. Parin viikon kuluttua on jo juhannuskin (ja ne alet)! Tänä vuonna olisi tarkoitus viettää juhannusta ruotsalaisittain. Joudunkohan johonkin salon pystytykseen??

Viime vuonna en viettänyt päivääkään mökkeillen, mutta tänä kesänä olisi tarkoitus ottaa vahinko takaisin ja viettää viikko Suomessa mökillä. Toivottavasti säät suosivat heinäkuun lopussa! Tarttis varmaan alkaa kartoittaa lentolippuja reissua varten. Aika kuluu niin vaihdilla, stressihän tässä tulee!

Mitähän muuta sitä on tälle kesälle luvassa... Ei kai tällä erää niin hirveästi muuta (joo, vauvanhoitoa tietty), joten ei muuta kun alennusmyyntejä odottelemaan (ja hyvähän kauppojen tarjontaa on etukäteen kartoittaa)!