Oijoi, kun on vierähtänyt pitkä aika edellisestä kirjoituksesta! Yritän päästä nyt vähintään samaan kirjoitustahtiin kuin ennen tätä katkosta. Syy kirjoitustaukoon on erinomainen: en ole enää raskaana. Nyt yritän saada kirjoituksen aikaiseksi ajalla, jonka nappula ihmettelee sitterissä.

En yritä käydä läpi kaikkea, mitä neljässä viikossa on tapahtunut, ehkä palailen joihinkin asioihin myöhemmin, ehkä en. Lyhykäisyydessään voisin sanoa, että monet asiat ja muutokset, joihin olin valmistautunut, ovat olleetkin helpompia kuin odotin. Näin ollen minulla ei ole pahemmin valittamista.

Vaikka odotettua olikin, että uusi tulokas määrää tahdin, on se silti pienoinen yllätys, että hampaiden aamupesun aika on joinakin päivinä ollut iltapäivällä kahden maissa. Mitään menoja on siis turha sopia aamupäivälle. Ei niin, että niitä menoja tässä nyt hirveästi olisi. Mutta täytyy sitä vähitellen yrittää päästä kiinni normaalinpaan elämään.

Ei tässä sentään kotona olla vain kökitty, Malmössä on tullut pyörittyä ympäriinsä vaunujen kanssa. Kun kesäsäät ovat suosineet on ulkona ollut kiva vain istuskella lukemassa. Takaraivossa kytee ajatus nappulan ensimmäisestä ulkomaanmatkasta, ehkäpä jo ensi viikolla. Jos silloin Köpiksessä pyörähtäisi. 

 Jahas, sitteristä alkaa kuulumaan pieniä protestiääniä. Ehkäpä on parempi lopetella tältä erää. Palailen.