Nyt olen selvinnyt ruotsalaisestakin juhannuksesta ehjin nahoin. Tosin tämä juhannus oli rauhallisin naismuistiin. Perjantaina juhannusaattona bongasin yhden juhannussalon livenä ja telkkarista näin kuinka sen ympärillä kuuluu tanssia. Kysymys johon en ole saanut vastausta: Miksi juhannussalon ympärillä lauletaan Pienet sammakot -laulua?!? Ruotsiksi tietysti.

No juu. Nyt kesäkuussa ovat ilmat olleet aika vilpoiset, huhtikuussa ja toukokuussa kelit olivat lämpöisemmät. Nyt on kuitenkin hieman viitteitä kesän paluusta kun aurinko pilkistelee ja lämpömittari on parissa kymmenessä asteessa.

Eilinen meni jo mukavasti auringonpaisteessa ja kun samalle päivälle vielä osuivat kaveritärskyt veneellä Tanskan puolella niin voisiko varovaista kesäpäivää enää paremmin viettääkään.

Varma kesän tulon merkki on myös alennusmyyntien alkaminen. Totuushan on, että kesäkelit ovat yleensä heinäkuussa ja siinä vaiheessa kaikkia kesäreleitä saa kaupoista jo alehintaan. Taidan lähteä tänään(kin) pienelle kävelylle ostoskadulle...