Ostinpa tässä eilen hirveällä hinnalla sellaisen kangaslappusen remmeillä, joka kiinnitetään tavalliseen tuoliin ja voila! sen pitäisi toimia syöttötuolin korvikkeena. Eli sellainen pussi ettei nappula pääse tuolilta ihan sekunnissa tipahtamaan. Tiedä sitten miten toimii käytännössä. Ajattelin testata kojetta kun kävin tänään työpaikallani pyörähtämässä nappulan kanssa, siellä kun ei todellakaan ole mitään syöttötuoleja. No testasinko? En. Kai se pitäisi testikiinnittää täällä kotona ensin. Hankin sen lähinnä Egyptin reissua ajatellen. Saas nähdä.

Yksi asia mikä on ollut aivan turha ostos on piikkimatto! Ei siis auton pysäytykseen tarvittava vaan sellainen fakiirinmatto. Älkää ostako sellaista! Toki ne piikit alkavat iholla kihelmoimään, mutta mikäs siinä sitten on se niin ihmeelllinen vaikutus? Jos makaa lattialla tai vaikka sängyssä (piikkimaton sijasta) ja meditoi siinä puoli tuntia päivässä niin varmasti on rentoutunut olo. Ei siihen mitään piikkimaton taikaa tarvita.

Muuten en tunnusta hankkineeni mitään turhaa... vähään aikaan... tai ainakaan niin kovin kallista. Kellarissa lojuvat kyllä yhdet lastenraattaat. Ne on ostettu edullisesti second handinä noin vuosi sitten kun alkoi painamaan se, ettei mitään vauvatarvikkeita ollut vielä hankittuna. Me ei niitä olla käytetty kertaakaan ja ne eivät taida myöskään toimia minun haikaileminani keveyempinä rattaina - ne kun eivät ole mitkään sateenvarjorattaat.

Jooh, onhan tuossa vieressä myös tuollainen monen metrin lastenkantoliina. Me sitä yritettiin nappulan alkuaikoina käyttää, mutta hän kasvoi niin nopeasti siitä sikiöasentokantoliinasolmusta ulos ja muut asennot eivät kelvanneet, joten heti kun pikkuisen niska alkoi kantamaan otimme käyttöön kantorepun. Nyt kantoreppu alkaa olemaan liian pieni, joten testailimme taas kantoliinaa. Hyvin nassikka sinne mahtuu ja jonkin aikaa tuntui viihtyvänkin, mutta nyt ongelmana on se, että nappula melkeinpä löytää tiensä ulos hänelle tarkoitetusta kolosta. Jatkamme treeniä.