Jipjipjip! Minä menen katsomaan Madonnaa elokuussa. Mukava suunnitella menoja puolen vuoden päähän. Lippujen kanssa kävi mäihä. Minulla on nyt liput lavan eteen sekä Helsingin että Kööpenhaminan konserteissa. Hurjaa! Ja ihan rehellistä kautta on liput hankittu, eli ei mitään yritysvälikäsiä vetämästä välistä. Epätodellista.

 

Parisen vuotta sitten kävin Amsterdamissa katsomassa Madonnan edellisen konserttikiertueen keikan. Paikat olivat hattuhyllyllä, mutta elämys tapahtuma oli silti. Nyt on siis tähtäimessä uusinta, mutta lähietäisyydeltä ja tietysti sitä odottaa että show on edellistäkin parempi. Jos nyt vaikka tunnistaisi matamin muustakin kuin hänen tavastaan liikkua.

 

Jopa musiikkisnobi toinen puoliskoni on lupautunut seuralaiseksi Köpiksen konserttiin – jos on tarpeen. Tätä lupausta on tosin edeltänyt erinäiset keskustelut (siis Madonnahan on kulttuuri-ilmiö, joka on kestänyt jo kolmatta vuosikymmentä) ja vähittäinen Madonnan uuden musiikin ujuttaminen arkeen. Tosin elokuussahan tarvitaan jo lapsenvahtiakin... joten saa nähdä miten käy.

 

Tämä maanantai siis alkoi hyvin, mutta ei nuo tuplaliput silti poista tätä maanantai-tylsyyttä. Aurinkokin yrittää vähän paistella. Joko se kevät tekee tuloaan? Sittenhän onkin pian kesä ja sitten Madonna! Njoaa, puoli vuotta menee nopeasti, vaikkei se maanantaina duunissa siltä tunnukaan.