Kyllä se nyt vain vaikuttaa siltä, että kesähelteet ovat ohi tältä vuodelta. Listasin muutamia syitä, miksi tarvitsen kesän takaisin.

Vasta puolet asunnon ikkunoista on pesty ja ne pestytkin voisi pestä uudelleen. Ensi lauantaina on nappulan kastajaiset, ja olisi tarkoitus, että kaikki ikkunat olisivat kristallinkirkkaat. Mutta kuka nyt syyssäällä ikkunoita pesee?!

Haluan hyviä tomaatteja vielä pitkään! Tuoreat kotimaiset - tai sanoisinko paikalliset - tomaatit ovat taivaallisia. Niillä ei ole mitään tekemistä vaaleanoranssien, kitkerien pallukoiden kanssa, joita talvisin myydään tomaatteina. 

Pimeä ei ole ystävämme. Olen huolestuneena huomannut, kuinka illat ovat alkaneet pimenemään. Mieli tummuu samaa tahtia. Ei tässä kuitenkaan vielä mitään hätää ole... kunhan päivisin saisimme nauttia auringosta ja lämmöstä!

Umpikengistä tulee rakkuloita jalkoihin. Jalkani ovat nyt kulkeneet kuukausia sandaaleissa. Kun kokeilin umpikenkiä, sain heti kolme rakkulaa jalkoihin. Sandaaliajan on saatava jatkua! Minulla on myös monta kynsilakkaväriä vielä testaamatta varpaankynsiin. Kuka jaksaa kynsiä lakata jos niitä ei voi sandaaleissa esitellä?

Lahkeet eivät ole koskaan oikean mittaiset. Ne ovat joko liian pitkät (jäävät kannan alle) tai liian lyhyet (hieluvat nilkoissa). Niinpä hameajan on saatava jatkua! Ilman sukkahousuja!

Aurinkolasit ovat väsyneen pelastus. Aurinkolasien taakse voi aurinkoisella säällä piiloutua hyvällä omalla tunnolla, samalla peittyvät tummat silmänaluset, jotka johtuvat tuoreen äidin katkonaisista yöunista. Sateenvarjo ja aurinkolasit eivät vain toimi yhdessä.

Ulkona syöminen vauvan kanssa on helpompaa ulkona. Niin, on siis kätevämpää istua ulkopaikoilla ravintolassa kun nappula on seurana. Tällöin pienet protestiäänet vaunuista eivät häiritse ketään. Sisätiloissa pikkurääkäisyt saavat valtavat mittasuhteet. Lämpölampuista huolimatta ulkopaikat ovat kyllä kesäjuttu.

Ihmiset näyttävät paremmilta. Tai tämä pätee ainakin minuun (mielestäni) Vaikka auringonotto on out niin ei kyllä käy kiistäminen, että kevyesti päivettynyt ihminen on paremmat näköinen kuin talvenkalmankalpea. Ja eivätkö ihmiset olekin hymyilevämpiä kesäaikaan?

Kaikenmaailman ulkoilmatapahtumat (etenkin ilmaiset sellaiset) piristävät kaupunkimaisemaa. Mutta tapahtumien edellytys on tietysti kiva keli! Antakaa auringin paistaa!!

Minä en ole vielä tänä vuonna uinut meressä. Eikä sinne mereen ole mitään asiaa jos kelit viilenevät. Hrrrr.

Tule kesä takaisin, tuletule. Tuuuuletuletule.