Kyllä ovat säät hemmotelleet eteläistä Skandinaviaa. Sitä joutuu oikein yllättymään kun lähtee iltapäivisin ulos - taas tuli puettua liian lämpimästi päälle. Voevoe. 

Kevään seurauksena olen myös saanut nenäni tukkoon. Yöt menevät epäsäännöllisesti kuorsatessa (tämä on tallennettu videolle - eikö ihminen saa kotonakaan olla rauhassa paparazzeilta!). Mikä lie allergia päätti nyt potkaista oikein kunnolla. On minulla aiemminkin keväisin ollut jonkinlaisia oireita, mutta kyllä tämä on rajuudessaan ennätys. Neuvolantäti onneksi sanoi, että suihketta vaan nenään, ei haittaa vaikka on raskaana.

Kevään ensimmäinen piknik on myös pidetty. Puistosta löytyi paikka, jota linnut eivät olleet vielä kakkineet täyteen. Mikäs siinä auringossa syöpötellessä ja tirsaillessa. Vain kupliva puuttui (Ramlösaa ei lasketa).

Lenkkikengät nurkassa huutavat myös huomiota, mutta minä olen siirtynyt niistä jo kaaaauas pois. Polvia kolottaa jo pieni kävely ja se kävely on siis lähinnä sellaista ankkavaappumista. Yritä tässä nyt hehkeillä sitten kevään kanssa kilpaa. Onneksi aurinkolasit ovat makeat.

Kevätaurinko on myös paljastanut erinäisiä siivoustarpeita kotosalla. Muun muassa ikkunat kaipaisivat pesua... Vanhemmat ovat tulossa toukokuun lopussa visiitille, kiinnostaisikohan ikkunanpesu jompaa kumpaa? No EIIII! Vai?