No tulihan se kevät tänne pohjolaankin! Lievä shokki oli lauantaiaamuinen vilkaisu ulos ikkunasta Helsingissä: jalkarättejä taivaan täydeltä!! Pyryä kesti VAIN koko lauantain ja parin päivän siirtymäkauden jälkeen koitti tänään tiistaina ihanan keväinen sää. Ja mikä parasta, huomiseksi on luvattu samantapaista keliä.

Suomen reissu on tällä kertaa sujunut rauhallisesti. Kalenterin olen pitänyt väljänä, niin että tarpeen tullen pääsen päiväunille. Luksusta. Sunnuntaina oli mukavan leppoisa brunssi vanhempien luona kavereilleni ja vaikka osallistuin jossain määrin valmisteluihin, olivat vanhemmat hoitaneet pääosan järjestelyistä. Ei tässä vanhempien täyshoitolassa ole muutenkaan mitään valittamista! Lisäksi ystävien tapaaminen brunssilla ja sen jälkeen on ollut ihanaa. Kukaan ei ole pyörtynyt nähdessään mahan, vaikka moni on joutunut silmiään räpyttelemään.

Jonkun verran Suomi-shoppailua on tullut harrastettua ja Marimekon taantuvaa myyntiä on tuettu. Huomenna ehkä vielä parit jutut... Nyt kun toinen puoliskokin on jo lähetetty takaisin Ruotsiin niin kukaan ei ole kauhistelemassa Marimekon potkupukujen ja Nanson yöpaitojen hintoja. Muahahahaa! Huomenna on muutenkin mukava päivä: ensin ihana Ekbergin aamiainen ja puolelta päivin pääsen kauneuspuunattavaksi. En tiedä minkälainen hoito minulle on luvassa, mutta kaikki hemmottelu on tervetullutta!

Niin ja alkavathan Hullut Päivätkin huomenna. O-ou.