Tatadaa, on taas se aika vuodesta.

Äitiyslomalla on aikaa kartoittaa alennusmyyntejä kunnolla. Mitään en osta alle 50 %:n alennuksen. Tai ehkä jotain lastenvaatteita - mutta vain ehkä. Sitten kun kyttää tarpeeksi montaa vaatekappaletta ja odotteleen että alennus tipahtaa 30:sta 50 %:in niin ei pety jos omaa kokoa ei olekaan enää saatavilla. Joku niistä kyttäyksistä maksaa vielä itsensä takaisin!

Lisäksi on mahdollisuus ostaa niitä hieman kalliimpia, mutta ah, niin ihania merkkejä. Yksi suosikkimyymälöistäni Malmössä on iiSA of malmö. Normaalihinnalla ei liikkeestä irtoa oikein mitään alle sadan euron, mutta nyt alennusmyynneissä sieltä on jotain varaa ostaakin. Liikkeen merkkejä ovat mm. See by Chloe, Bruuns Bazaar ja Odd Molly. Toinen liike Malmössä, joka on suosiossani etenkin ale-aikaan on Spirit Stores. Heiltä löytyy mm. Tiger of Swedeniä ja Acnea. Ja Spirit Storesta löytyy myös miehille kaikkea mahdollista. Alennukset molemmissa liikkeissä ovat reippaita, ei mitään 20 %:a...

Tällä hetkellä odottelen Lollopard-nimisen merkin alennusmyyntejä. Merkki on Malmöläinen ja heillä on oma liike kaupungin keskustassa. Tavaramerkkinä voisi sanoa olevan heidän omien printtikankaiden. Vaatteita on myös aikuisille, mutta etenkin lastenvaatteet saavat sormeni syyhyämään.

Keskustassa asumisessa on se etunsa, että alennuksia voi kyttäillä lähes päivittäin kävelylenkkien lomassa. Tosin kesä-alet ovat tässä elämäntilanteessa paremmat, sillä nappula viihtyy vaunuissa silloin paremmin. Talviaikaan saa pientä shoppailuseuralaista pakata ja purkaa, ettei hänen tarvitse vuoronperään hikoilla ja palella. Tietysti visiitit kauppoihin voivat olla vain lyhyitä pistäytymisiä... mutta kun niillä pistäytymisillä on tapana venyä.